Buggatti Hotel and Suites

Port Harcourt
Buggatti Hotel and Suites Genel
Buggatti Hotel and Suites Öne Çıkan Resim
Buggatti Hotel and Suites Dış Mekan
Buggatti Hotel and Suites Dış Mekan
Buggatti Hotel and Suites Dış Mekan
Image More +13 fotoğraf
Buggatti Hotel and Suites
20 Ezekwesiri Street, Rumuowha, Eneka , Port Harcourt

Port Harcourt bölgesindeki Buggatti Hotel and Suites konaklamanızda Sharks Stadyumu ve Liberation Stadium ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Aggrey Road ile 2,1 mi (3,3 km) ve Port Harcourt Mall ile 3,3 mi (5,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Kahvaltı ücretlidir.

Misafirler için 20 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Misafirler için özel banyoda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlere masa ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için açık havuz, ücretsiz kablosuz İnternet ve piknik alanı bulunmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Tek Kişilik Oda
Room
Economy Tek Büyük Yataklı Oda, Havuz Manzaralı
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x