Buganvilia do Meco B&B

Costa Azul, Meco
Buganvilia do Meco B&B Genel
Buganvilia do Meco B&B Genel
Buganvilia do Meco B&B Genel
Buganvilia do Meco B&B Genel
Buganvilia do Meco B&B Genel
Image More +98 fotoğraf
Buganvilia do Meco B&B
Rua do Casalinho 86 Fetais/ Aldeia Do Meco Costa Azul, Meco

Sesimbra (Castelo) bölgesindeki Buganvilia do Meco B&B misafirlere Bicas Plajı ve Meco Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Costa da Caparica Plajı ile 20,4 mi (32,8 km) ve Facho da Azoia ile 3,5 mi (5,6 km) mesafede.

Buganvilia do Meco B&B misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LCD televizyon bulunan 7 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, çamaşırhane ve kütüphane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Dom
Dom Lino - Standard Double Room
Jazz
Jazz Twin Room
Chambre
Chambre Claire - Standard Double Room
Cristobal
Cristobal ( King-size-Deluxe )
Dom
Dom Pedro - Standard Double Room
Felix
Felix Twin Room
Obama
Obama - Quarto Duplo Pequeno

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x