Buens Lugar Hotel

Laikipia
Buens Lugar Hotel Öne Çıkan Resim
Buens Lugar Hotel Dış Mekan
Buens Lugar Hotel Dış Mekan
Buens Lugar Hotel Dış Mekan
Buens Lugar Hotel Dış Mekan
Image More +17 fotoğraf
Buens Lugar Hotel
Matanya - Marura Road , Laikipia

Nanyuki bölgesindeki Buens Lugar Hotel misafirlere kırsal bölgede, Nanyuki Parkı ve Nanyuki Şov Bölgesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Ol Pejeta Conservancy ile 7 mi (11,3 km) ve Sweetwaters Av Hayvanları Koruma Alanı ile 8,8 mi (14,1 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 35 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize masa, ücretsiz şişe su ve telefon ile ücretsiz uluslararası arama imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, düğün organizasyonu hizmeti ve lobide şömine vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Family
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x