Budget Lodge

West Central Saskatchewan, Saskatoon
Budget Lodge Genel
Budget Lodge Öne Çıkan Resim
Budget Lodge Dış Mekan
Budget Lodge İç Mekan
Budget Lodge İç Mekan
Image More +33 fotoğraf
Budget Lodge
1024 College Dr West Central Saskatchewan, Saskatoon

Budget Lodge konaklamanızda, Saskatoon merkezinde, Saskatchewan Üniversitesi ve Royal Üniversite Hastanesi ile yakın mesafede olacaksınız. Bu motel Saskatoon Şehir Hastanesi ile 1,8 km (1,1 mil) ve Midtown Plaza ile 2,3 km (1,4 mil) mesafede.

Motelde 6 restoran misafirlere yemek servisi yapıyor, ayrıca oda servisi mevcut.

Misafirler 18 ayrı ayrı döşenmiş odada mikrodalga fırın ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 32-inç LED televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirler için duş/küvet kombinasyonu olan banyolarda derin küvetler ve geniş duş başlıkları bulunur.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği mevcuttur. Misafirler (ücretli) servisi kullanarak yakındaki dükkânlara gidebilir.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo,
Stüdyo, 1 Çift Kişilik Yatak, Ortak Banyo
Stüdyo,
Stüdyo, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Ortak Banyo
Family
Family Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Çift Kişilik Yatak
Room
Basic Oda, 2 Çift Kişilik Yatak, Ortak Banyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x