Budget Inn Siloam Springs

Kuzey Arkansas, Siloam Springs
Budget Inn Siloam Springs Öne Çıkan Resim
Budget Inn Siloam Springs Dış Mekan
Budget Inn Siloam Springs Dış Mekan
Budget Inn Siloam Springs Oda Düzeni
Budget Inn Siloam Springs Oda Düzeni
Image More +22 fotoğraf
Budget Inn Siloam Springs
2400 Highway 412 E Kuzey Arkansas, Siloam Springs

Siloam Springs bölgesindeki Budget Inn Siloam Springs konaklamanızda, Siloam Springs Regional Hospital ve Kent Parkı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu motel Arkansas-Fayetteville Üniversitesi ile 25,8 mi (41,5 km) ve Beaver Gölü ile 31,4 mi (50,6 km) mesafede.

Misafirler için 30 klimalı odada buzdolabı ve mikrodalga fırın mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve otomatik satış makinesi bulunmaktadır. Kumarda şansınızı denemeye hazırsanız, ücretsiz kumarhane ulaştırma hizmetinden yararlanabilirsiniz.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilebilir

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x