Buccleuch Arms Hotel

Moffat
Buccleuch Arms Hotel Genel
Buccleuch Arms Hotel Öne Çıkan Resim
Buccleuch Arms Hotel Dış Mekan
Buccleuch Arms Hotel Dış Mekan
Buccleuch Arms Hotel Dış Mekan
Image More +52 fotoğraf
Buccleuch Arms Hotel
High Street , Moffat

Moffat bölgesindeki Buccleuch Arms Hotel misafirlere kırsal bölgede, Moffat Woolen Mill ve Annandale Way Yürüyüş Parkuru Başlangıcı ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel The Green Frog Botanik Bahçesi ile 0,6 mi (0,9 km) ve Moffat Golf Club ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Buccleuch Arms Hotel misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 9.30 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 13 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda küvet veya duş ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve piknik alanı gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, valiz dolabı ve lobide kahve servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda (Shower only)
Dört
Dört Kişilik Oda (4 single beds)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Shower only)
Room
Tek Büyük Yataklı Oda (Bath and Shower)
Room
Üç Kişilik Oda (3 Single beds)
Room
İki Ayrı Yataklı Oda (Bath only)
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x