Bubble Lodge Ile aux Cerfs

Flacq District
Bubble Lodge Ile aux Cerfs Genel
Bubble Lodge Ile aux Cerfs Genel
Bubble Lodge Ile aux Cerfs Genel
Bubble Lodge Ile aux Cerfs Dış Mekan
Bubble Lodge Ile aux Cerfs Dış Mekan
Image More +73 fotoğraf
Bubble Lodge Ile aux Cerfs
Ile aux Cerfs Golf Course , Flacq District

Bubble Lodge Ile aux Cerfs konaklamanızda Trou d'Eau Douce bölgesinde, okyanus kıyısında, Ile aux Cerfs Plajı yakınında Anahita Golf Club Mauritius ile 7 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu 5 yıldızlı küçük otel Büyük Nehir Güney Doğu Şelalesi ile 2,2 km ve Flacq Alışveriş Merkezi ile 14,3 km mesafede.

Yerel ve uluslararası mutfak seven misafirler için GOLF CLUB RESTAURANT ideal; küçük otelde yemek servisi yapan 2 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için belirli saatlerde oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Misafirlere içecek servisi yapan plaj bar ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 4 klimalı odada minibar ve espresso kahve makinesi mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Yarı açık banyolar, duş kabini, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize kahve/çay makinesi, ücretsiz şişe su ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Hava güzel olduğunda, özel plaja gidin veya golf sahasında bir veya iki tur golf oynayın. Bu küçük otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde alışveriş ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır. Ücretsiz plaj servisi sörfe ve kumsala ulaşımı kolaylaştırıyor.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel vardır. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
BUBBLE Banyan Tree
Room
BUBBLE Lake and Sea View
Room
BUBBLE Ocean Paradise
Room
ECOLODGE Tidal Lake

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x