Buasri Boutique Patong

Puket Adası, Patong
Buasri Boutique Patong Genel
Buasri Boutique Patong Öne Çıkan Resim
Buasri Boutique Patong Dış Mekan
Buasri Boutique Patong Dış Mekan
Buasri Boutique Patong Dış Mekan
Image More +41 fotoğraf
Buasri Boutique Patong
9/2 Soi Nanai 2, Nanai Road Patong, Kathu Puket Adası, Patong

Patong (Nanai Caddesi) bölgesindeki Buasri Boutique Patong misafirlere Jungceylon Alışberiş Merkezi ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde ve Banzaan Meyve Sebze Pazarı ile 9 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Bangla Sokağı ile 2,3 km (1,4 mil) ve Patong Plajı ile 2,6 km (1,6 mil) mesafede.

Amerika mutfağı sevenler için otelin havuz kenarı restoranı SRI Cafe ideal, havuz manzarası eşliğinde yemek servisi yapılıyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 38 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda, Birden Çok Yatak
Room
Superior Room with Pool View
Room
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Junior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Havuz Kullanımı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x