Brush Country Lodge

South Teksas Plains, Pleasanton
Brush Country Lodge Öne Çıkan Resim
Brush Country Lodge Dış Mekan
Brush Country Lodge Dış Mekan
Brush Country Lodge Banyo Tipleri
Brush Country Lodge Misafir Tesisleri ve Hizmetleri
Image More +5 fotoğraf
Brush Country Lodge
413 Winship Road South Teksas Plains, Pleasanton

Pleasanton bölgesindeki Brush Country Lodge konaklamanızda, River Parkı ve South Methodist Hastanesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu motel Longhorn Müzesi ile 3,3 mi (5,3 km) ve Pleasanton Country Club ile 3,3 mi (5,3 km) mesafede.

Misafirler için 16 ayrı ayrı döşenmiş odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 40-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere masa ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu motelde ayrıca piknik alanı, barbekü ızgaraları ve otomatik satış makinesi sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve hızlı giriş mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi sınırlı saatlerde hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Kişilik Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak ve Çekyat, Mutfak, Zemin Kat
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x