Brunswick Villa Units II

Laganas
Brunswick Villa Units II Dış Mekan
Brunswick Villa Units II Dış Mekan
Brunswick Villa Units II Dış Mekan
Brunswick Villa Units II Dış Mekan
Brunswick Villa Units II Dış Mekan
Image More +52 fotoğraf
Brunswick Villa Units II
Laganas , Laganas

Brunswick Villa Units II misafirlere Zakynthos bölgesinde, plaj yakınında, National Marine Park of Zakynthos ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Laganas Plajı ile yaya olarak 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu apart daire Kalamaki Plajı ile 0,9 mi (1,5 km) ve Zakynthos Limanı ile 4,7 mi (7,5 km) mesafede.

Brunswick Villa Units II misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 3 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere ayrı oturma alanı ve odada (ücretli) çocuk bakımı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Apart Daire (Unit 12)
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda (Unit 10)
Room
Superior Üç Kişilik Oda (Unit 11)
Room
Family Apart Daire (Unit 12)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x