Brunswick Heads Chalet Motel

Northern Rivers, Brunswick Heads
Brunswick Heads Chalet Motel Öne Çıkan Resim
Brunswick Heads Chalet Motel Dış Mekan
Brunswick Heads Chalet Motel Dış Mekan
Brunswick Heads Chalet Motel Dış Mekan
Brunswick Heads Chalet Motel Dış Mekan
Image More +94 fotoğraf
Brunswick Heads Chalet Motel
68 Tweed Street Northern Rivers, Brunswick Heads

Brunswick Heads bölgesindeki Brunswick Heads Chalet Motel konaklamanızda, Brunswick Heads Nature Reserve ve Tyagarah Doğa Koruma Alanı ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu motel Brunswick Picture House ile 0,3 mi (0,5 km) ve Torakina Parkı ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Misafirler için 12 klimalı odada buzdolabı ve mikrodalga fırın mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için Akıllı televizyonlar, dijital TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu motelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda, Küçük Mutfak
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Oda, Teras
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Family
Family Oda, 2 Yatak Odası, Bağlantılı Odalar
Ev
Ev
Ev
Ev

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x