Bruderherz

Franconian Switzerland, Nürnberg
Bruderherz Genel
Bruderherz Genel
Bruderherz Genel
Bruderherz Öne Çıkan Resim
Bruderherz Dış Mekan
Image More +43 fotoğraf
Bruderherz
Luitpoldstraße 15 Franconian Switzerland, Nürnberg

Bruderherz misafirlere Nuremberg merkezinde, New Müzesi ve Handwerkerhof ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Nuremberg Christmas Market ile 1,9 mi (3 km) ve Playmobil FunPark (Eğlence Parkı) ile 10,6 mi (17 km) mesafede.

Bruderherz, Bruderherz misafirlerine yemek servisi yapıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 22 oda mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafilere tur/bilet desteği ve bisiklet park alanı sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, lobide ücretsiz gazete servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik Yatak
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda, Engellilere Uygun
Ortak
Ortak Ranzalı Oda, Karma Ranzalı Oda (1 Bed in a 14-Bed Dorm)
Ortak
Ortak Ranzalı Oda, Karma Ranzalı Oda
Standard
Standard Apart Daire
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Basic
Basic Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x