Brücke hostel&cafe ARIMA Kobe

Kinki (bölge), Arimacho
Brücke hostel&cafe ARIMA Kobe Genel
Brücke hostel&cafe ARIMA Kobe Genel
Brücke hostel&cafe ARIMA Kobe Öne Çıkan Resim
Brücke hostel&cafe ARIMA Kobe Dış Mekan
Brücke hostel&cafe ARIMA Kobe Dış Mekan
Image More +44 fotoğraf
Brücke hostel&cafe ARIMA Kobe
405-2, Arimacho, Kitaku Kinki (bölge), Arimacho

Brücke hostel&cafe ARIMA Kobe size Kobe (Arimacho) bölgesinde, Arima Kaplıcaları yakınında ve Zuihoji Parkı ile yaya olarak 4 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu hostel Rokko Dağı ile 4,8 mi (7,8 km) ve Rokkosan Kayak Alanı ile 6,8 mi (11 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca hostelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

4 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon ve veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve lobide kahve servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Traditional
Traditional Oda (Japanese-style)
Room
Ortak Ranzalı Oda, Karma Ranzalı Oda
Room
İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x