Brownwood Hotel & Spa

Wildwood
Brownwood Hotel & Spa Genel
Brownwood Hotel & Spa Genel
Brownwood Hotel & Spa Genel
Brownwood Hotel & Spa Genel
Brownwood Hotel & Spa Genel
Image More +31 fotoğraf
Brownwood Hotel & Spa
3003 Brownwood Blvd , Wildwood

Wildwood bölgesindeki Brownwood Hotel & Spa konaklamanızda, Okahumpka Gölü Parkı ve Continental Country Club ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu spa olan otel Lake Deaton ile 3 mi (4,8 km) ve Miona Lake Golf Club ile 4,4 mi (7 km) mesafede.

Wolfgang Puck Kitchen+Bar, Brownwood Hotel & Spa misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LED televizyon olan 151 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz açık havuz ve spor salonu eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Wildwood bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 8363 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Engellilere Uygun
Room
Standard Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Standard Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Standard Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Engellilere Uygun
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Havuz Manzaralı
Room
Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Havuz Manzaralı
Room
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x