Brown Hotel

Astana
Brown Hotel Öne Çıkan Resim
Brown Hotel Oda
Brown Hotel Oda
Brown Hotel Oda
Brown Hotel
Gabdullina str. 20/1 , Astana

Brown Hotel misafirlere Astana merkezinde, Museum of the First President of the Republic of Kazakhstan ve Kenesary Khan Monument ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Gorky Russian Drama Theatre ile 0,8 mi (1,3 km) ve Kalibak Kuanyshev Kazakh Drama Theatre ile 0,9 mi (1,5 km) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

17 odada buzdolabı ve LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bornoz vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Sigara içilmeyen bu otel 2015 yılında inşa edilmiş.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Superior
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x