Brown Dot Busan Station Sky Garden

Dong-gu
Brown Dot Busan Station Sky Garden Genel
Brown Dot Busan Station Sky Garden Genel
Brown Dot Busan Station Sky Garden Öne Çıkan Resim
Brown Dot Busan Station Sky Garden Dış Mekan
Brown Dot Busan Station Sky Garden Dış Mekan
Image More +79 fotoğraf
Brown Dot Busan Station Sky Garden
444-3, Choryang-dong Dong-gu , Dong-gu

Brown Dot Busan Station Sky Garden size Busan merkezinde, Gwangalli Plajı ve Haeundae Plajı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Shinsegae Centum City Alışveriş Merkezi ile 8,5 mi (13,7 km) ve Nampodong Sokağı ile 1,4 mi (2,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor.

Misafirler kapalı özel spa küveti ve ısıtmalı zemin olan 49 ayrı ayrı dekore edilmiş odada konaklama ayrıcalığını yaşayabilir. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Misafirlerimize bilgisayar ve ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunmaktayız. Ayrıca misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için 75 inç düz ekran televizyon vardır. Özel banyo ve duş/küvet kombinasyonu ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve hızlı giriş mevcuttur. Busan bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 538 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez (with SPA)
Premium
Premium İki Ayrı Yataklı Oda (with SPA)
Family
Family İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Premium Tek Büyük Yataklı Oda, Sigara İçilmez (with Spa)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x