Brown Bean Hotel

Orta Vietnam, Da Nang
Brown Bean Hotel Genel
Brown Bean Hotel Genel
Brown Bean Hotel Genel
Brown Bean Hotel Öne Çıkan Resim
Brown Bean Hotel Dış Mekan
Image More +40 fotoğraf
Brown Bean Hotel
380 2/9 Street Hai Chau District Orta Vietnam, Da Nang

Brown Bean Hotel size Da Nang merkezinde, My Khe Plajı ve Helio Gece Yemek Bölgesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Dragon Köprüsü ile 3 mi (4,9 km) ve An Bang Plajı ile 13,4 mi (21,6 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği, akşam yemeği veya hafta sonu geç kahvaltı servisi yapıyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 40 klimalı oda ücretli ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Banyolarda duş kabini, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Da Nang bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 3444 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Family Dört Kişilik Oda
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x