Brooklyn Motel

Central Coast, Brooklyn
Brooklyn Motel Öne Çıkan Resim
Brooklyn Motel Dış Mekan
Brooklyn Motel Dış Mekan
Brooklyn Motel Kahvaltı
Brooklyn Motel Yatak Takımları
Image More +22 fotoğraf
Brooklyn Motel
7 Bridge Street Central Coast, Brooklyn

Brooklyn Motel misafirlere Sydney (Brooklyn) bölgesinde, Central Coast Hinterlandı ve Ku-ring-gai Chase National Park yakınında. Bu motel Brisbane Water Ulusal Parkı ile 0,3 mi (0,5 km) ve Bradley's Beach ile 0,3 mi (0,5 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak alanında uzman olan Anglers Rest yemek servisi için ideal, bu motelde, 5 restoran ve 4 kahve dükkânı veya kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.00 ve 13.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler kapalı özel spa küveti ve Akıllı televizyonlar olan 5 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Özel küçük mutfak ve içinde buzdolabı ve mikrodalga fırın. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için DVD oynatıcı sunulur. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, jakuzi ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu Koloniyel stili motelde ayrıca piknik alanı ve gazlı ızgara sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Jakuzi
İki
İki Ayrı Yataklı Oda, Jakuzi
Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Jakuzi
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Jakuzi
Room
İki Ayrı Yataklı Oda, Jakuzi

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x