Brockenhurst Bungalow

Nuwara Eliya
Brockenhurst Bungalow Genel
Brockenhurst Bungalow Genel
Brockenhurst Bungalow Genel
Brockenhurst Bungalow Öne Çıkan Resim
Brockenhurst Bungalow Dış Mekan
Image More +31 fotoğraf
Brockenhurst Bungalow
98, Waterfield Drive , Nuwara Eliya

Nuwara Eliya bölgesindeki bu villa misafirlere dağda, Nuwara Eliya Golf Club ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Victoria Parkı ile 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu villa Nuwara Eliya Tanrı Meclisleri Kilisesi ile 1,5 mi (2,4 km) ve Galway Orman Koruma Alanı ile 2,2 mi (3,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca villada 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Bu villada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırın var. Misafirler için memory foam (visko elastik) yatak ve Mısır pamuklu çarşaf takımı mevcuttur. Keyifli vakit geçirmeniz için şifreli televizyon kanalları ve DVD oynatıcı sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirlerin konforu için emanet kasası ve masa sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri günlük olarak verilmeketdir.

Misafirler golf sahası gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu Koloniyel stili villada ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, lobide şömine ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Bungalov (Bungalow, Hill View)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x