Broadbeach Savannah Hotel & Resort

Doğu Avustralya, Broadbeach
Broadbeach Savannah Hotel & Resort Öne Çıkan Resim
Broadbeach Savannah Hotel & Resort Dış Mekan
Broadbeach Savannah Hotel & Resort Dış Mekan
Broadbeach Savannah Hotel & Resort Dış Mekan
Broadbeach Savannah Hotel & Resort Dış Mekan
Image More +87 fotoğraf
Broadbeach Savannah Hotel & Resort
46 Surf Parade Doğu Avustralya, Broadbeach

Broadbeach Savannah Hotel & Resort misafirlere Gold Coast merkezinde, The Oasis Alışveriş Merkezi ve The Star Gold Coast ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Warner Bros. Film Dünyası ile 14,6 mi (23,4 km) ve Surfers Paradise Plajı ile 2,1 mi (3,4 km) mesafede.

Otelde oda servisi sunuluyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 49 klimalı oda mikrodalga fırın ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretli kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere ayrı oturma alanı ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca haftada bir oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz, spa küveti ve sauna bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Yakındaki temalı parkta bir gün planlıyorsanız, (ücretli) servisi kullanabilirsiniz.

Misafirler için limuzin hizmeti, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gold Coast bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 2153 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi sınırlı saatlerde ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası (Sub-Penthouse)
Family
Family Oda
Stüdyo,
Stüdyo, Jakuzi (Bed & Breakfast)
Stüdyo,
Stüdyo, Engellilere Uygun
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Okyanus Manzaralı (Sub-Penthouse)
Deluxe
Deluxe Oda, Okyanus Manzaralı
Oda,
Oda, 2 Yatak Odası
Stüdyo,
Stüdyo, Jakuzi (Renovated)
Stüdyo
Stüdyo (Renovated with Shower)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x