Brit Hotel Piscine & Spa - Fougères

Lecousse
Brit Hotel Piscine & Spa - Fougères Genel
Brit Hotel Piscine & Spa - Fougères Genel
Brit Hotel Piscine & Spa - Fougères Genel
Brit Hotel Piscine & Spa - Fougères İç Mekan
Brit Hotel Piscine & Spa - Fougères Yerinde Yemek
Image More +21 fotoğraf
Brit Hotel Piscine & Spa - Fougères
5 rue de la Pilais , Lecousse

Lecousse bölgesindeki Brit Hotel Piscine & Spa - Fougères misafirlere iş merkezinde, Musée Emmanuel-de-la-Villeon ve Fougeres Ormanı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Mont-Saint-Michel ile 27,9 mi (44,8 km) ve Mont St. Michel Manastırı ile 29,5 mi (47,5 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi için Restauration en Bocal ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca misafirler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi de yapılıyor. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 9.30, hafta sonu 7.00 ve 10.30 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 47 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Misafirlerimiz kapalı havuz ve 24 saat açık spor salonu eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir.

Misafirler için hızlı giriş, lobide ücretsiz gazete servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Lecousse bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 538 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Süit
Süit
Superior
Superior Oda
Junior
Junior Süit
Room
Deluxe Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x