Brit Hotel Lyon Eurexpo

Rhone-alpes, Bron
Brit Hotel Lyon Eurexpo Genel
Brit Hotel Lyon Eurexpo Öne Çıkan Resim
Brit Hotel Lyon Eurexpo Dış Mekan
Brit Hotel Lyon Eurexpo Dış Mekan
Brit Hotel Lyon Eurexpo Dış Mekan
Image More +42 fotoğraf
Brit Hotel Lyon Eurexpo
16 Rue Maryse Bastie Rhone-alpes, Bron

Brit Hotel Lyon Eurexpo misafirlere Bron bölgesinde, golf sahasına yakın, Groupama Stadyumu ve Bron Hisarı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu otel Eurexpo Lyon ile 2,8 mi (4,5 km) ve Halle Tony Garnier ile 6,5 mi (10,4 km) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan bir kahve dükkânı/kafe bulunuyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 48 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Bron bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 161 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Family
Family Oda, Engellilere Uygun
Comfort
Comfort Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x