Brit Hotel Lannion Perros

Lannion
Brit Hotel Lannion Perros Öne Çıkan Resim
Brit Hotel Lannion Perros Dış Mekan
Brit Hotel Lannion Perros Dış Mekan
Brit Hotel Lannion Perros Dış Mekan
Brit Hotel Lannion Perros Kahvaltı
Image More +41 fotoğraf
Brit Hotel Lannion Perros
Impasse de Nivern Bihan , Lannion

Lannion bölgesindeki Brit Hotel Lannion Perros misafirlere iş merkezinde, Perros-Guirec Plajı ve Sentier des Douaniers ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Planetarium de Bretagne ile 10,5 km (6,5 mil) ve Le Radome ile 10,9 km (6,7 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 10.00, hafta sonu 8.00 ve 10.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 19 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimiz için telefon bulunmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet ve lobide ücretsiz gazete servisi vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, Engellilere Uygun
Üç
Üç Kişilik Oda
Standard
Standard Oda (4 personnes)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Comfort
Comfort Apart Daire, 1 Yatak Odası, Mutfak
Comfort
Comfort Dört Kişilik Oda, 1 Yatak Odası, Avlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x