Brit Hotel Confort Pau Lons

Aquitaine, Lons
Brit Hotel Confort Pau Lons Genel
Brit Hotel Confort Pau Lons Genel
Brit Hotel Confort Pau Lons Öne Çıkan Resim
Brit Hotel Confort Pau Lons Dış Mekan
Brit Hotel Confort Pau Lons Dış Mekan
Image More +48 fotoğraf
Brit Hotel Confort Pau Lons
88 Boulevard Charles De Gaulle Aquitaine, Lons

Lons bölgesindeki Brit Hotel Confort Pau Lons misafirlere iş merkezinde, Pau-Artiguelouve Golf Club ve Pau Şatosu Ulusal Müzesi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu golf dostu otel Boulevard des Pyrenees Alışveriş Caddesi ile 4,2 km (2,6 mi) ve Palais Beaumont ile 5,2 km (3,2 mi) mesafede.

Brit Hotel Confort Pau Lons misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 38 oda mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi bulunur.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Lons bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 538 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Dört
Dört Kişilik Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
İki
İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Standard
Standard Oda, Bağlantılı Odalar

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x