Brit Hotel Bristol Montbéliard

Franche-comte, Montbeliard
Brit Hotel Bristol Montbéliard Genel
Brit Hotel Bristol Montbéliard Genel
Brit Hotel Bristol Montbéliard Genel
Brit Hotel Bristol Montbéliard Öne Çıkan Resim
Brit Hotel Bristol Montbéliard Dış Mekan
Image More +32 fotoğraf
Brit Hotel Bristol Montbéliard
2 Rue De Velotte Franche-comte, Montbeliard

Brit Hotel Bristol Montbéliard misafirlere Montbeliard merkezinde, Christmas Market in Montbéliard ve Temple Saint-Martin ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Chateau des Ducs de Wurtemburg ile 0,8 mi (1,4 km) ve Stade Auguste Bonal ile 2 mi (3,2 km) mesafede.

Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere hafta içi 6.00 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

48 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için kapalı havuz ve sauna bulunmaktadır. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Havuz Manzaralı
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Dört
Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x