Bristol

Trentino Ski West, Italian Alps
Bristol Genel
Bristol Genel
Bristol Genel
Bristol Öne Çıkan Resim
Bristol Dış Mekan
Image More +41 fotoğraf
Bristol
Viale Trento 71 Trentino Ski West, Italian Alps

Bristol misafirlere Riva del Garda bölgesinde, plaj yakınında, Porta San Michele ve Fiera di Riva del Garda ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Limone Sul Garda Limanı ile 7,9 mi (12,8 km) ve Erbe Meydanı ile 0,7 mi (1,2 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimiz için açık büfe dâhildir.

Misafirler için LCD televizyon olan 45 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Sezonluk açık havuz ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve banket salonu vardır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, resepsiyonda emanet kasası ve asansör mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Üç Kişilik Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Tek Kişilik Oda
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x