Brisa da Costa Suites

Cavaleiros
Brisa da Costa Suites Öne Çıkan Resim
Brisa da Costa Suites İç Mekan
Brisa da Costa Suites İç Mekan
Brisa da Costa Suites Yerinde Yemek
Brisa da Costa Suites Banyo Tipleri
Image More +13 fotoğraf
Brisa da Costa Suites
Rua Vinicius de Moraes,86 Novo Cavaleiros , Cavaleiros

Brisa da Costa Suites misafirlere Macae bölgesinde, plaj yakınında, Praia das Pedrinhas ve Imboassica Göleti 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Pecado Plajı ile 1,1 mi (1,8 km) ve Cavaleiros Plajı ile 1,1 mi (1,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 62 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz ve sauna dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Oda
Room
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x