Brio Beach Inn

Northwest Michigan, Traverse City
Brio Beach Inn Öne Çıkan Resim
Brio Beach Inn Dış Mekan
Brio Beach Inn Dış Mekan
Brio Beach Inn Dış Mekan
Brio Beach Inn Dış Mekan
Image More +45 fotoğraf
Brio Beach Inn
1465 US-31 Northwest Michigan, Traverse City

Traverse City bölgesindeki Brio Beach Inn misafirlere ana cadde üzerinde, Traverse City State Park ile Grand Traverse Koyu 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan motel Michigan Gölü ile 0,2 mi (0,3 km) ve Front Street ile 2,3 mi (3,7 km) mesafede.

Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 22 klimalı oda mikrodalga fırın ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odanızda bir pillowtop/yastık üstlü yatak bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler özel plaj gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu motelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Stüdyo, 2 Çift Kişilik Yatak, Göl Manzaralı, Zemin Kat
Room
Standard Stüdyo, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Buzdolabı ve Mikrodalga, Göl Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x