Bright House

Plovdiv
Bright House Öne Çıkan Resim
Bright House Dış Mekan
Bright House Oda Manzaraları
Bright House Oda Düzeni
Bright House Oda Düzeni
Image More +29 fotoğraf
Bright House
21 Georgi Benkovski , Plovdiv

Bright House misafirlere Plovdiv merkezinde, Dzhumaya Camisi ve Hindlian House ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Ruins of Eumolpias ile 0,4 mi (0,7 km) ve Center for Contemporary Art ile 0,4 mi (0,7 km) mesafede.

Apart dairede belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 7 odada şömine ve LCD televizyon vardır. Select Comfort yatağınızda bulunur ve kaliteli yatak takımı tüm odalarda çekyat vardır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimiz için özel küçük mutfak ve içinde buzdolabı, set üstü ocak ve mikrodalga fırın vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kuaför ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Large
Large Apartment, 2 Bedroom
Deluxe
Deluxe Apart Daire, 1 Yatak Odası, Bahçeli

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x