Brigantine Hotel

Golden Ring (bölge), Sudoverfskoe
Brigantine Hotel Genel
Brigantine Hotel Genel
Brigantine Hotel Genel
Brigantine Hotel Genel
Brigantine Hotel Öne Çıkan Resim
Image More +28 fotoğraf
Brigantine Hotel
Sudostroitelnaya Ulitsa, d.1 B Golden Ring (bölge), Sudoverfskoe

Sudoverfskoe bölgesindeki Brigantine Hotel misafirlere nehir üzerinde, Bakire Meryem'in Göğe Kabulü Kilisesi ve Çocuk Parkı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Rybinsk Istokov Theater ile 10,4 mi (16,8 km) ve Rybinsk Dram Tiyatrosu ile 10,5 mi (16,9 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Kontinental kahvaltı servisi hafta içi 7.30 ve 11.00, hafta sonu 8.00 ve öğlen arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 38 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize masa, divan/sedir ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için özel plajımız vardır. Ayrıca sauna ve kiralık bisiklet mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo
Süit,
Süit, 1 Yatak Odası
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Nehir Manzaralı
Room
Family Üç Kişilik Oda
Room
Economy Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x