Briciole di Gusto

Salento Yarımadası (bölge), Lecce
Briciole di Gusto Genel
Briciole di Gusto Öne Çıkan Resim
Briciole di Gusto Dış Mekan
Briciole di Gusto İç Mekan
Briciole di Gusto Kahvaltı
Image More +42 fotoğraf
Briciole di Gusto
Via Giangiacomo Lazari 4 Salento Yarımadası (bölge), Lecce

Lecce bölgesindeki Briciole di Gusto konaklamanızda, LecceFiere Etkinlik Mekanı ve Franciscan Sanat Galerisi ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Çin Misyonu Müzesi ile 1 mi (1,7 km) ve Piazza Giuseppe Mazzini ile 1,2 mi (1,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 2 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Comfort Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Banyolu/Duşlu, Zemin Kat
Room
Family Oda, Banyolu/Duşlu, Zemin Kat

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x