Bri-Shel Manor

Highveld Ridge, Lesedi
Bri-Shel Manor Genel
Bri-Shel Manor Genel
Bri-Shel Manor Genel
Bri-Shel Manor Genel
Bri-Shel Manor Genel
Image More +54 fotoğraf
Bri-Shel Manor
14a Eland Street Jordaan Park Highveld Ridge, Lesedi

Bri-Shel Manor misafirlere Lesedi bölgesinde, iş merkezinde ve Suikerbosrand Doğa Koruma Alanı ile yaya olarak 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı oda ve kahvaltı sunan otel Tsakane Mall Alışveriş Merkezi ile 13,8 mi (22,1 km) ve Carnival City & Entertainment World Kumarhanesi ile 19,1 mi (30,8 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Tam kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 8.00, hafta sonu 7.30 ve 8.30 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunan 11 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca lobide şömine, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Twin or King
Supreme
Supreme Queen

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x