Brekkukot Luxury Farmhouse

Kuzey İzlanda, Skagafjörour
Brekkukot Luxury Farmhouse Öne Çıkan Resim
Brekkukot Luxury Farmhouse Dış Mekan
Brekkukot Luxury Farmhouse Dış Mekan
Brekkukot Luxury Farmhouse Dış Mekan
Brekkukot Luxury Farmhouse Dış Mekan
Image More +29 fotoğraf
Brekkukot Luxury Farmhouse
Brekkukot Akrahreppur Kuzey İzlanda, Skagafjörour

Skagafjörour bölgesindeki bu tatil evi misafirlere Vidimyrarkirkja ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Skagafjordur Halk Müzesi ile 6 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı tatil evi Tourist Information Centre for Northwest Iceland ile 0,1 mi (0,2 km) ve Reykjafoss Waterfall ile 4,4 mi (7 km) mesafede.

Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Bu tatil evinde mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırın var. Keyifli vakit geçirmeniz için Akıllı televizyonlar ve Netflix sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirlerin konforu için mikrodalga fırın ve ütü/ütü masası sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri istek üzerine verilmeketdir.

Misafirler spa küveti gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu tatil evinde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve piknik alanı vardır.

Misafirler için çamaşırhane, ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın ve ortak kullanılan alanda bir buzdolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Comfort Ev, Birden Çok Yatak, Sigara İçilmez, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x