Breezy Point Villas

Lesser Sunda Islands, Nusa Dua
Breezy Point Villas Genel
Breezy Point Villas Genel
Breezy Point Villas Genel
Breezy Point Villas Öne Çıkan Resim
Breezy Point Villas Dış Mekan
Image More +68 fotoğraf
Breezy Point Villas
Jalan Kemuning, Gang Bluntas No. 2 Sawangan Lesser Sunda Islands, Nusa Dua

Breezy Point Villas konaklamanızda Nusa Dua bölgesinde, Nusa Dua Plajı ile 4,4 km (2,7 mi) ve Cimbaran Plajı ile 12 km (7,5 mi) mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı villa Balangan Plajı ile 15,3 km ve Kuta Plajı ile 16,2 km mesafede.

Villada yemek servisi yapan 6 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca 4 kahve dükkânında veya kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Otelde misafirlere içecek servisi yapan 2 bar/dinlenme salonu veya 5 plaj barı mevcut.

Misafirler özel havuz ve Akıllı televizyonlar olan 3 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur. Özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu ve mikrodalga fırın. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 55-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

3 açık yüzme havuzu ile keyif sürün veya kiralık bisiklet dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanın. Bu Koloniyel stili villada misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) servisi kullanarak yakındaki dükkânlara gidebilir.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa,
Villa, 2 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu (House of Elora)
Room
Exclusive Villa, 3 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu (House of Emerald)
Room
Exclusive Villa, 3 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu, Bahçe Manzaralı (Flamboyant House)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x