Breeze Inn Bed and Breakfast

Kidd's Beach
Breeze Inn Bed and Breakfast Genel
Breeze Inn Bed and Breakfast Öne Çıkan Resim
Breeze Inn Bed and Breakfast Dış Mekan
Breeze Inn Bed and Breakfast Dış Mekan
Breeze Inn Bed and Breakfast Dış Mekan
Image More +39 fotoğraf
Breeze Inn Bed and Breakfast
69 Main Road , Kidd's Beach

Breeze Inn Bed and Breakfast misafirlere Kidd's Beach bölgesinde, plaj yakınında ve Kidd's Beach yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı oda ve kahvaltı sunan otel East London Sahili Doğa Koruma Alanı ile 2,9 mi (4,6 km) ve Cove Rock ile 14,5 mi (23,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 6 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x