Brazilia Suites Hotel

Baabda
Brazilia Suites Hotel Öne Çıkan Resim
Brazilia Suites Hotel İç Mekan
Brazilia Suites Hotel Kahvaltı
Brazilia Suites Hotel Yerinde Yemek
Brazilia Suites Hotel Oda Manzaraları
Image More +23 fotoğraf
Brazilia Suites Hotel
Brazilia Street , Baabda

Baabda bölgesindeki Brazilia Suites Hotel konaklamanızda, Baabda Sarayı ve Horsh Beirut Parkı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Hamra Caddesi ile 7,7 mi (12,4 km) ve City Center Beirut Alışveriş Merkezi ile 1,5 mi (2,4 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 48 klimalı odalarda küçük mutfak mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LCD televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için 24 saat açık spor salonu, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Stüdyo, 1 Yatak Odası, Sigara İçilebilir, Küçük Mutfak
Superior
Superior Süit, 1 Yatak Odası, Sigara İçilebilir, Küçük Mutfak
Superior
Superior Süit, 2 Yatak Odası, Sigara İçilebilir, Küçük Mutfak
Süit,
Süit, 3 Yatak Odası, Sigara İçilebilir, Küçük Mutfak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x