Bravo Hotel

Black Sea Coast, Vityazevo
Bravo Hotel Genel
Bravo Hotel Öne Çıkan Resim
Bravo Hotel Dış Mekan
Bravo Hotel Kahvaltı
Bravo Hotel Yerinde Yemek
Image More +43 fotoğraf
Bravo Hotel
Skifskaya Street, 2 Black Sea Coast, Vityazevo

Vityazevo bölgesindeki Bravo Hotel konaklamanızda, Taman Yarımadası ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Olympia Aquapark ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Vizantia Eğlence Parkı ile 0,6 mi (1 km) ve Lotus Valley ile 1,2 mi (1,9 km) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan bir kahve dükkânı/kafe bulunuyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 50 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Sezonluk açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın.

Misafirler için hızlı çıkış, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit, Teras, Deniz Manzaralı (Triple)
Süit,
Süit, 2 Yatak Odası, Teras, Deniz Manzaralı
Stüdyo
Stüdyo
Room
Junior Süit (Comfort)
Room
Junior Süit, Balkon, Kısmi Deniz Manzaralı (Triple)
Room
Junior Süit (Family)
Room
Deluxe Oda, Balkon (Triple)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x