Brasileranza Hostel

Costa Verde, Niteroi
Brasileranza Hostel Genel
Brasileranza Hostel Genel
Brasileranza Hostel Genel
Brasileranza Hostel Genel
Brasileranza Hostel Dış Mekan
Image More +130 fotoğraf
Brasileranza Hostel
Rua Antonio Parreiras, 93 Costa Verde, Niteroi

Brasileranza Hostel misafirlere Niteroi (Boa Viagem) bölgesinde, Niterói Çağdaş Sanatlar Müzesi ve Guanabara Körfezi ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan hostel Ipanema Plajı ile 19,3 mi (31,1 km) ve Copacabana Plajı ile 20,2 mi (32,5 km) mesafede.

Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 6 klimalı odada buzdolabı ve mikrodalga fırın mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu hostelde misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, ortak alanda televizyon ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Süit, Özel Banyo
Compartilhado
Compartilhado Misto Caribé 8 camas
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Özel Banyo
Room
Family Dört Kişilik Oda
Room
Compartilhado Feminino F. Bessa 6 camas
Room
Ortak Ranzalı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x