Brascos Hotel

Rethimnon
Brascos Hotel Genel
Brascos Hotel Genel
Brascos Hotel Genel
Brascos Hotel Genel
Brascos Hotel Genel
Image More +39 fotoğraf
Brascos Hotel
1 Daskalaki Moatsou , Rethimnon

Brascos Hotel konaklamanızda Resmo bölgesinde, plaj yakınında, Rethimnon Katedrali yakınında Rethimnon Belediye Sarayı ile 4 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Rethimnon Venedik Limanı ile 0,8 km (0,5 mil) ve Kent Plajı ile 1,1 km (0,7 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 86 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Resmo bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 861 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Tek
Tek Kişilik Oda (no Balcony)
Standard
Standard Üç Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (no Balcony)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x