Brandiser Parkhotel

Landkreis Leipzig, Brandis
Brandiser Parkhotel Genel
Brandiser Parkhotel Genel
Brandiser Parkhotel Genel
Brandiser Parkhotel Öne Çıkan Resim
Brandiser Parkhotel Kahvaltı
Image More +15 fotoğraf
Brandiser Parkhotel
Bahnhofstrasse 22-24 Landkreis Leipzig, Brandis

Brandis bölgesindeki Brandiser Parkhotel konaklamanızda Waldbad Brandis ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Golf & Country Club Leipzig ile 10 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Leipzig Hayvanat Bahçesi ile 20,5 mi (33,1 km) ve Red Bull Arenası ile 22,2 mi (35,7 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 60 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize masa, ücretsiz gazete servisi ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için hızlı giriş, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Kişilik Oda
Üç
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x