Brabank by Downtown Apartments

Kashubia, Gdansk
Brabank by Downtown Apartments Öne Çıkan Resim
Brabank by Downtown Apartments Dış Mekan
Brabank by Downtown Apartments Dış Mekan
Brabank by Downtown Apartments Dış Mekan
Brabank by Downtown Apartments İç Mekan
Image More +54 fotoğraf
Brabank by Downtown Apartments
4 Stara Stocznia Kashubia, Gdansk

Brabank by Downtown Apartments size Gdańsk merkezinde, İkinci Dünya Savaşı Müzesi ile 3 dakika yürüyüş ve Muzeum Poczty Polskiej Posta Müzesi ile 6 yürüyme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu daire Gdansk Old Town Hall (Gdansk Eski Belediye Binası) ile 0,7 mi (1,2 km) ve Pazar Meydanı ile 0,5 mi (0,9 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 3 odada küçük mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunmaktadır. Yatağınızda kaliteli yatak takımı bulunur ve tüm odalarda Çift Kişilik çekyat vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için hızlı çıkış ve asansör vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Exclusive
Exclusive Apart Daire, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat, Sigara İçilmez, Nehir Manzaralı
Grand
Grand Apart Daire, Birden Çok Yatak, Sigara İçilmez, Şehir Manzaralı
Premium
Premium Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x