Boutique Suites Lisse

Dutch Coast, Lisse
Boutique Suites Lisse Genel
Boutique Suites Lisse Öne Çıkan Resim
Boutique Suites Lisse Dış Mekan
Boutique Suites Lisse Kahvaltı
Boutique Suites Lisse Yerinde Yemek
Image More +36 fotoğraf
Boutique Suites Lisse
Heereweg 200 Dutch Coast, Lisse

Boutique Suites Lisse misafirlere Lisse (Lisse Kent Merkezi) bölgesinde, Keukenhof Bahçeleri ve VVV Lisse Tourist Office ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Zandvoort Plajı ile 5,7 mi (9,1 km) ve Zandvoort Motosiklet Yarış Parkuru ile 13 mi (20,9 km) mesafede.

Misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapılan De Heerekamer restoranı Fransız mutfağı alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler espresso kahve makinesi ve düz ekran televizyon bulunan 8 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Misafirlerimiz için kiralık bisiklet, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, hızlı giriş ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Süit, Küçük Mutfak
Deluxe
Deluxe Süit, Küçük Mutfak, Şehir Manzaralı
Family
Family Süit, Küçük Mutfak, Şehir Manzaralı
Junior
Junior Süit, Küçük Mutfak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x