Boutique Hotel Traditional

Astana
Boutique Hotel Traditional Genel
Boutique Hotel Traditional Öne Çıkan Resim
Boutique Hotel Traditional Kahvaltı
Boutique Hotel Traditional Yerinde Yemek
Boutique Hotel Traditional Yerinde Yemek
Image More +31 fotoğraf
Boutique Hotel Traditional
Turan Street, 33 , Astana

Boutique Hotel Traditional misafirlere Astana merkezinde, Han Şatır ve KazMunayGaz ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Transport & Communications Ministry ile 1,1 mi (1,7 km) ve Korme Sergi Kompleksi ile 1,2 mi (2 km) mesafede.

Лобби - бар yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 5 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 24 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Otelde sunulan masaj ve vücut bakımı ile yorgunluk atın. Kapalı havuz ve sauna gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Astana bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 538 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Business
Business Tek Kişilik Oda
Luxury
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda
Junior
Junior Süit, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x