Boutique Hotel Pri Mlyne

Batı Slovakya, Lozorno
Boutique Hotel Pri Mlyne Genel
Boutique Hotel Pri Mlyne Genel
Boutique Hotel Pri Mlyne Öne Çıkan Resim
Boutique Hotel Pri Mlyne Dış Mekan
Boutique Hotel Pri Mlyne Dış Mekan
Image More +51 fotoğraf
Boutique Hotel Pri Mlyne
77 Zvoncínska Batı Slovakya, Lozorno

Lozorno bölgesindeki Boutique Hotel Pri Mlyne konaklamanızda, Danube River ile 25 mi (40,2 km) ve White Eurovalley Golf Park Malacky ile 8,1 mi (13,1 km) mesafede olacaksınız. Bu spa olan otel Bratislava Orman Parkı (Bratislavsky lesny park) ile 8,4 mi (13,5 km) ve Danube-Auen Ulusal Parkı ile 14,6 mi (23,5 km) mesafede.

Boutique Hotel Pri Mlyne misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Ücretsiz kontinental kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.00, hafta sonu 8.00 ve 10.00 arasında yapılmaktadır.

Misafirler için 10 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bornoz vardır. Misafirlere masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Lozorno bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 215 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Süit,
Süit, Küvet, Bahçe Manzaralı (Jacuzzi)
Apart
Apart Daire, Balkon
Tek
Tek Kişilik Oda (Annex building)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x