Boutique Hotel Marina S Roque

Barlavento, Meia Praia
Boutique Hotel Marina S Roque Genel
Boutique Hotel Marina S Roque Genel
Boutique Hotel Marina S Roque Öne Çıkan Resim
Boutique Hotel Marina S Roque Dış Mekan
Boutique Hotel Marina S Roque Dış Mekan
Image More +25 fotoğraf
Boutique Hotel Marina S Roque
Estrada da Meia Praia - nr 23 Barlavento, Meia Praia

Lagos (Telheiro) bölgesindeki Boutique Hotel Marina S Roque konaklamanızda, Lagos Marina ve Discoveries Balmumu Müzesi ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Meia Praia Plajı ile 1,2 km (0,7 mil) ve Dona Ana Plajı ile 4,4 km (2,7 mil) mesafede.

Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 31 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, bide ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, portatif vantilatörler ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Sezonluk açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, resepsiyonda emanet kasası ve asansör mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Süit
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x