Boutique Hotel LaSort

Costa Blanca, Moraira
Boutique Hotel LaSort Genel
Boutique Hotel LaSort Genel
Boutique Hotel LaSort Genel
Boutique Hotel LaSort Genel
Boutique Hotel LaSort Öne Çıkan Resim
Image More +42 fotoğraf
Boutique Hotel LaSort
Avenida de la Paz, 24 Moraira Costa Blanca, Moraira

Boutique Hotel LaSort misafirlere Teulada bölgesinde, plaj yakınında, L'Ampolla Plajı ve Moraira Kalesi yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Denia Marina ile 20,8 mi (33,4 km) ve Moraira Marina ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 22 klimalı odada minibar ve espresso kahve makinesi mevcuttur. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası, ücretsiz şişe su ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit
Basic
Basic Üç Kişilik Oda
Junior
Junior Süit, Deniz Manzaralı
Deluxe
Deluxe Çatı Katı Süiti (Penthouse), Engellilere Uygun
Deluxe
Deluxe Çatı Katı Süiti (Penthouse), Deniz Manzaralı
Business
Business Tek Büyük Yataklı Oda
Basic
Basic Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x