Boutique Hotel Grüner Zweig

Schlettau
Boutique Hotel Grüner Zweig Genel
Boutique Hotel Grüner Zweig Genel
Boutique Hotel Grüner Zweig Öne Çıkan Resim
Boutique Hotel Grüner Zweig Dış Mekan
Boutique Hotel Grüner Zweig İç Mekan
Image More +26 fotoğraf
Boutique Hotel Grüner Zweig
Kirchgasse 1 , Schlettau

Schlettau bölgesindeki Boutique Hotel Grüner Zweig misafirlere Schlettau Kalesi ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Greifensteine Su Parkı ile 15 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Maden Dağı Müzesi ile 7,6 km ve Schwarzenberg Kalesi ile 15,1 km mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirler ısıtmalı zemin ve düz ekran televizyon olan 4 ayrı ayrı döşenmiş odadan birinde kalabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlerimize dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir dışı veya uluslararası arama imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve kayak dolabı gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu Barok stili otelde misafirlere tur/bilet desteği, bisiklet turu bilgileri ve bisiklet park alanı sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Oda, Engellilere Uygun
Üç
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x