Boutique Hotel Beau-Sejour & Spa

Güney İsviçre, Champery
Boutique Hotel Beau-Sejour & Spa Genel
Boutique Hotel Beau-Sejour & Spa Genel
Boutique Hotel Beau-Sejour & Spa Genel
Boutique Hotel Beau-Sejour & Spa Genel
Boutique Hotel Beau-Sejour & Spa Genel
Image More +99 fotoğraf
Boutique Hotel Beau-Sejour & Spa
Rue du Village 114 Güney İsviçre, Champery

Boutique Hotel Beau-Sejour & Spa misafirlere Champery bölgesinde, kayak teleferiklerinin yakınında, Portes du Soleil ve Champery Kayak Merkezi yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu kayak dostu otel Avoriaz Kayak Merkezi ile 4,1 mi (6,6 km) ve Champery-Croix de Culet Teleferiği ile 0,2 mi (0,4 km) mesafede.

Boutique Hotel Beau-Sejour & Spa misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için iPod takma konsolu olan 24 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve saç kurutma makinesi vardır.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Burası kayak tutkunu misafirlerimiz için adeta bir cennet ama kayak yapmayan misafirler için de sauna mevcut. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır. Ücretsiz kayak pisti servisiyle kısa sürede kayak alanına ulaşın.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer mevcuttur. Ayrıca kısıtlı kapasitede otopark bulunur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda (Cosy)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Roof)
Panoramic
Panoramic Tek Büyük Yataklı Oda
Premium
Premium Tek Büyük Yataklı Oda, Teras
Family
Family Oda, 2 Yatak Odası
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x