Boutique Apartments Possonium

Batı Slovakya, Bratislava
Boutique Apartments Possonium Genel
Boutique Apartments Possonium Öne Çıkan Resim
Boutique Apartments Possonium Dış Mekan
Boutique Apartments Possonium İç Mekan
Boutique Apartments Possonium İç Mekan
Image More +70 fotoğraf
Boutique Apartments Possonium
Šancová 20 Batı Slovakya, Bratislava

Boutique Apartments Possonium misafirlere Bratislava (Eski Kent Bölgesi) bölgesinde, Bratislava Transport Museum ile 4 dakika yürüyüş mesafesinde ve Namestie Slobody ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Danube River ile 2 mi (3,3 km) ve Vatandaş Müzesi (Krajanske Museum) ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Boutique Apartments Possonium misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere hafta içi 8.00 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

7 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x