Bounty Hotel

Lesser Sunda Islands, Kuta
Bounty Hotel Genel
Bounty Hotel Genel
Bounty Hotel Genel
Bounty Hotel Genel
Bounty Hotel Genel
Image More +40 fotoğraf
Bounty Hotel
Jl. Segara Batu Bolong No. 18 Lesser Sunda Islands, Kuta

Bounty Hotel misafirlere Kuta (Kuta Merkezi) bölgesinde, Beachwalk Alışveriş Merkezi yakınında ve Kuta Plajı ile yaya olarak 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan resort otel Legian Plajı ile 2,6 mi (4,2 km) ve Seminyak Plajı ile 3,6 mi (5,7 km) mesafede.

Endonezya mutfağı seven misafirler için Bounty Poolview ideal; resort otelde yemek servisi yapan 2 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için 24 saat oda servisi var. Hafif yemek servisi 2 kahve dükkânında veya kafede yapılıyor. Otelde misafirlere içecek servisi yapan 2 bar/dinlenme salonu veya 2 havuz kenarı barı mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

166 odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LED televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 2 açık yüzme havuzu ve gece kulübü mevcuttur. Bu resort otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda
Special
Special offer - Two Standard Double or Twin Room
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x